Mange nordmenn vil gjerne til varmere strøk på kalde høstdager.
Derfor har Fredheim livsstilssenter leid en flott villa med svømmebasseng i stille og idylliske omgivelser ved Calpe på Spanias østkyst.

Gruppereise for 10 personer til Calpe på østkysten

Gruppereise for 10 personer til Calpe på østkysten i november

12 dager - alt inkludert!

Kost og losji (3 veganske måltider daglig), fly tur/retur Gardermoen, utflukter, gruppetrim, kokekurs, behandlinger, helseforelesninger.

  • Bo i flott villa i stille og idylliske omgivelser
  • Deilig vegansk mat
  • Koble av i et godt fellesskap
  • Fantastiske turer
  • To behandlinger (massasje eller fysioterapi)

I reisen inngår det flybilletter tur/retur Gardermoen, transport til og fra flyplassen i Spania, og vi arrangerer turer til havet eller fjellet hver dag. Det inngår daglig tre velsmakende plantebaserte måltider, helseforedrag, sosiale aktiviteter og kveldsprogram med sang og musikk under stjernehimmelen. Her finner du informasjon om generell tidsplan for oppholdet.

Hans Lillbäck
Hans Lillbäck
Fysioterapeut med 40 års erfaring og spesialisering innen manuellterapi og ergonomi. Han bidrar med førsteklasses smertebehandling under oppholdet. Han er spesielt dyktig innen funksjonell diagnostisering av problemer i nakke og rygg, og eksepsjonelt dyktig innen manøvere for å løse smerteproblemer som andre ikke har lyktes i å løse.
13.5.23 Nadine Dekkerhus desaturated bilde picture black white head, right
Nadine Dekkerhus
Jobber som fysioterapeut ved Fredheim livsstilssenter. Hun har erfaring innen helhetlig rehabilitering fra Skogli rehabiliteringssenter og AiR rehabiliteringssenter. Er også utdannet helsefagarbeider i Sverige og helsecoach i USA. Liker å være aktiv ute i naturen og bruke tid sammen med venner og familie.
13.5.23 Siv Dekkerhus desaturated bilde picture black white head, right
Siv Dekkerhus
Hun har bidratt aktivt i programmet på Fredheim i 8 år. Hun er utdannet helsekonsulent (friskvårds) i Sverige. Hun er omsorgsfull, liker å være sammen med mennesker og er glad i livet.
13.5.23 Henrietta Jørgensen desaturated bilde picture black white head, right
Henrietta Jørgensen
Hun er en dyktig klinisk ernæringsfysiolog med master i klinisk ernæring fra Universitetet i København. Hun brenner for å dele en sunn livsstil som inkluderer riktig ernæring for den enkelte både gjennom felles undervisning og personlige konsultasjoner.
13.5.23 Ellen Zsuzsa Szilagyi desaturated bilde picture black white head, right
Ellen Zsuzsa Szilagyi
Opprinnelig fra Ungarn. Hun reiser mye og møter mange mennesker verden over med det målet å kunne tjene andre og være behjelpelig med talentene hun har. Vi vil beskrive henne som karismatisk og utadvendt. Hun er åpen for å snakke om alt innenfor helse, pedagogikk, IT og sikkerhet. Ja, hva som helst, for "vi lærer så lenge vi lever" og "hvorfor ikke skaffe seg kunnskap om det som er viktig for både mental, fysisk og åndelig helse?" er hennes altruistiske motto.
13.5.23 Veronica Mereacre desaturated bilde picture black white head, right
Veronica Mereacre
Hun er sykepleier og jobber for tiden på et sykehjem. Tidligere har hun jobbet på kjøkkenet på Fredheim. Hun er personlig interessert i sunn livsstil, naturlige legemidler, plantebasert mat, hagearbeid, samt fysisk og mental helse. Hun er omgjengelig og har et øye for å se til at alle rundt seg har det bra.
Diana Vulpe
Diana Vulpe
Fredheims kjøkkenleder som er veldig glad i å lage deilig og sunn og mat! Hun interesserer seg også for det psykologiske aspektet i livet. Noe som betyr mye for henne er å gi folk så god mat at opplevelsen ikke blir glemt med det første! Hun liker å gi folk bare det beste!

Opplev vår vakre villa i 12 dager

Vår vakre villa
Vår vakre villa
Vår vakre villa
Vår vakre villa
Huset på mer enn 400 m2 har fine rom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Reisen passer best for par eller alle som kan tenke seg å dele rom med noen man allerede kjenner, eller er villig til å dele rom med en ny person. Bestill gjerne sammen med en venn, eller finn gleden i å bli kjent med en ny romkamerat ettersom vi ikke har enkeltrom. Vi tilbyr en helsebringende reise med varmt og koselig felleskap.

  

Reisen i oktober vil inneholde kortere turer og mer tid på stranden.

Priser

Før 02. september: 23 400,-
Deretter: 26 500,-
 
RESERVER DIN PLASS!
Resepsjon: +47 32 86 71 00

Reisen i november vil inneholde lengre turer i fjellet, opp til flere timer. Likevel vil du også få tid på stranden.

Priser

Før 02. september: 23 400,-
Deretter: 26 500,-
 
RESERVER DIN PLASS!
Resepsjon: +47 32 86 71 00

Risikofri booking

Bestillingsvilkår:

For at en reservert booking skal være bekreftet, må betaling skje innen to dager etter bestilling eller senest 30 dager før oppholdet.

Avbestillingsvilkår:

Full refusjon tilbys ved avbestilling senest 30 dager før ankomst uten krav om å oppgi årsak.

Ved avbestilling senere enn 30 dager før ankomst, må følgende fremgangsmåte følges for å kreve refusjon:

  • Reserveringen må avbestilles umiddelbart etter at hindringen har inntruffet og før oppholdet starter. Dokumentasjon må sendes innen en måned etter kansellering av oppholdet.
  • Send oss original legeerklæring til post@fredheim.org som bekreftelse på årsaken til avbestillingen.

Alle avbestillinger må meldes via e-post til post@fredheim.org eller på telefon +47 32 86 71 00

^