“Helt enkle hverdagsgjøremål føles som å bestige et fjell!”

“Jeg skulle så ønske at jeg kunne nyte å leke med barna – bare jeg ikke hadde denne smerten i ryggen!”

“Det er vanskelig å fokusere på arbeidet mitt på grunn av smerten i nakken.”

Kjenner du deg igjen?

 • Du skulle ønske at du kunne bli kvitt smerten i nakken, ryggen, leggene, armene - men ingenting hjelper i det lange løp.
 • Du har prøvd å få hjelp fra leger, fysioterapauter, osteopater, naturopater, kiropraktorer og flere til. De har gjort sitt beste, men har ennå ikke klart å sette fingeren på problemet.
 • Smertestillende tabletter pleide å fungere, men selv de ser ut til å ha ubehagelige bivirkninger - hvis de hjelper i det hele tatt.

Heldigvis behøver det ikke å fortsette slik! Det finnes en utvei!

Fredheims Unlocx program for naturlig smertelindring

“Naturlig Smertelindring” er et 10-dagers opphold for deg som ønsker en bedre, smertefri hverdag. Vi fokuserer på å lindre og behandle langvarige mekaniske smerter i muskler og skjelett. Gjennom relevante foredrag vil du få forøket kunnskap om hvordan du kan oppnå en bedre, smertefri hverdag. All oppfølging og behandling vil være tilrettelagt for dine spesielle behov og er inkludert i prisen.

10 DAGER – ALT INKLUDERT

ALT INKLUDERT
ALT INKLUDERT
ALT INKLUDERT
ALT INKLUDERT

Få hjelp med bestillingen din. Ring: +47 32 86 71 00

 • Plantebaserte måltider – et optimalt kosthold reduserer betennelsestilstanden i kroppen og styrker blodomløpet slik at smertebehandlingene kan gi optimale resultater.
 • Kokekurs (to hver uke) – du lærer hvordan du kan forberede måltider som er optimale i forhold til smertelindring.
 • Helseforedrag – gir deg den kunnskapen og de verktøyene du trenger for å forstå hvordan kroppen din forholder seg til smerte.
 • Gymnastikk på hverdager – få gang i endorfinene; føl deg bedre!
 • Turer og utflukter med ledsager – avled hjernen din fra følelsen av smerte ved å nyte vakker natur og godt felleskap.
 • Sosialt samvær og hyggekvelder – få nye venner, fortell historier, le sammen.
 • Boblebad og badstue – hjelper kroppen din til å hvile og heles.
 • Blodprøver ved ankomst og avreise – hjelper oss å sette en mer nøyaktig diagnose.
 • Konsultasjoner med lege og fysioterapeut – skreddersy et program som gjør ditt opphold på Fredheim så bra som mulig.
 • Alle behandlinger - massasje, hydroterapi og fysioterapi - foreskrives av et ekspertteam med den hensikt å lindre smerten og komme til bunns i årsaken til den.

Heidis nakkesmerter

“bevegeligheten hadde kommet tilbake”

Hovedproblemet jeg har slitt med er smerte i nakke- og hoderegionen i omtrent syv år, og det har forverret seg de siste årene. Gjennom programmet opplevde jeg betydelig forbedring i bevegelighet og redusert smerte, samt god veiledning om øvelser og helseorientert opplæring som har bidratt til at jeg føler meg bedre og har fått tilbake energien.

Birthes historie

Birthes hofte/leggsmerter

“I 3 år fikk jeg vite at jeg ikke feilet noe.”

Jeg var uendelig lei av å spise masse smertestillende på grunn av nervesmerter ned langs høyre bein så snart kroppen min ble liggende horisontalt. Til tross for 14 spesialister og fysioterapeuter ble resultatet likevel at de “fant ikke noe”. Men, på Fredheim møtte jeg den svenske fysioterapauten Hans Lillbäck. Da han etter 10 min undersøkelse sa: “Å ja, her er det noe”, kunne jeg ikke tro ham. Han ga meg en uhyre grundig undersøkelse, så behandling, og deretter mente han at problemet skulle være løst. Jeg ble sjekket litt i dagene etterpå,  og smertene forsvant noen dager etter jeg var kommet hjem. Konseptet på Fredheim med sunn mat, gode behandlinger, helseforedrag, tilpasset trening og mosjon i den fine naturen er komplett. Og jeg er dem svært takknemlig for hva de har gjort for meg!

Anne-Marits hoftesmerter

“Da var jeg veldig sliten etter 33 år med plager”

Anne Marit har kjempet mot hofteproblemer i 33 år, og til tross for tidligere behandlinger som ikke ga tilfredsstillende resultater, fant hun endelig lindring gjennom på Fredheim. Etter to behandlinger følte hun betydelig forbedring, og nå er hun takknemlig for å være smertefri og fullt funksjonell.

Ricks korsryggsmerter

"I am now pain-free and forever grateful."

For 27 år siden skadet jeg ryggen min og hadde kraftige smerter. Jeg gikk til mange kiropraktorer og leger, og brukte tusenvis av dollar, men ingen kunne løse problemet. For et år siden møtte jeg Hans Lilläck på Unlocx-programmet. På kun 15 minutter gjorde han det ingen andre hadde klart. "Ryggen din er låst, og jeg vil låse den opp," sa han. Det gjorde han, og nå er jeg smertefri og veldig takknemlig.

Møt ditt smerte ekspertteam på Fredheim

Helsepersonell vil være til stede under hele oppholdet. Du vil ha anledning til å tilbringe tid med profesjonelle helsearbeidere som kan hjelpe deg med helsespørsmål og personlige behandlinger. Her er to av nøkkelpersonene i vårt team.

Hans Lillbäck.

Hans Lillbäck. Fysioterapeut med mer enn 40 års erfaring og spesialisering innen manuellterapi samt ergonomi, hjelper deg med førsteklasses smertebehandling under ditt opphold. Han er spesielt dyktig innen funksjonell diagostisering av problemer i nakke og rygg, og eksepsjonelt dyktig innen manipulasjon for å løse smerteproblemer som andre ikke har lykkes i å løse.

Joachim profile picture gray Unlocx

Joachim Drost Broegaard  har gjennom mange år vært interessert i hvordan man kan bruke naturen, inkludert kosthold, for å forebygge og helbrede sykdom. Han arbeider til daglig som lege på en legepraksis og har spesialisert seg innen allmennmedisin. Han bor i Vejle, Danmark, og er gift med Katharina, som også er lege.

Kirsti Warvik

Jeg har hatt ryggplager i 27 år, ti besøk hos kiropraktor, sett seks forkjellige fysioterapauter, gått på ryggskole og prøvd mange forskjellige treningsopplegg – uten å bli bra. Så finner fysioterapauten Hans Lillbäck her på Fredheim ut av at jeg er låst i bekkenet på venstre side, og han klarer å løse det opp!!! – Kirsti Warvik, tidligere gjest

Risikofri booking

Bestillingsvilkår:

For at en reservert booking skal være bekreftet, må betaling skje innen to dager etter bestilling eller senest 14 dager før oppholdet.

Avbestillingsvilkår:

Full refusjon tilbys ved avbestilling senest fem dager før ankomst uten krav om å oppgi årsak.

Ved avbestilling senere enn fem dager før ankomst, må følgende fremgangsmåte følges for å kreve refusjon:

 • Reserveringen må avbestilles umiddelbart etter at hindringen har inntruffet og før oppholdet starter. Dokumentasjon må sendes innen en måned etter kansellering av oppholdet.
 • Send oss original legeerklæring til post@fredheim.org som bekreftelse på årsaken til avbestillingen.

Alle avbestillinger må meldes via e-post til post@fredheim.org eller på telefon +47 32 86 71 00

^